maandag 29 maart 2010

laatste les



Na een hele week hard te werken, stond ons hoekenwerk eindelijk op punt!
Hoekenwerk op onze stageschool is iets totaal nieuw, kinderen en leerkrachten zijn het niet gewoon, dus de uitdaging was nog zo groot.
Vrijdag is en blijft altijd de laatste dag van de week voor iedereen en dat merkte je ook wel aan sommige kinderen.
Maar zowel de lkr als de lln waren laaiend enthousiast over ons werk en over het hoekenwerk als werkvorm zelf. Desondanks dat de kinderen dit systeem niet gewoon zijn, verliep alles heel vlot. Ik hoop dat we via deze les de microbe hebben overgegeven om ook zo te werk te gaan en de kinderen al spelend te laten leren.
Dit was tevens ook onze laatste les op de Polanenschool. Daarom hadden we nog een geschenkje voor de klas… een cd met daarop alle foto’s die we gemaakt hebben gedurende onze stage.
Het was echt fijn stage te lopen op deze school. Het waren twee totaal verschillende klassen met twee stuk voor stuk fijne en aanstekelijke leerkrachten. Echt leerrijk!
Ik zal het nog missen! Maar nu is het toch wel tijd om even het binnenland te verkennen en nog even van het land te genieten. Dat is nu eenmaal een onderdeel die hoort bij een buitenlandse stage… Mij hoor je niet klagen
Dikke zoen X

Geen opmerkingen:

Een reactie posten